In deze tijd is het erg lastig om goed personeel te vinden. Heb je deze eenmaal gevonden is het vaak ook erg lastig om dit personeel te behouden. Door verschillende manieren het goed aan te pakken, kan je zorgen dat je waardering krijgt het personeel en dat ze voor een langere tijd werkzaam willen blijven voor je. Hoe doe je dit? Het is ook erg van belang dat je waardering toont aan je personeel. Bijvoorbeeld door ze een geschenk te geven op bepaalde momenten. Welke momenten zijn dat?

Welke gelegenheden zijn dit?

Denk bijvoorbeeld aan kerst. Veel mensen vinden het dan leuk om een kerst pakket te ontvangen van hun leiding gevende. Dit is ook vaak voor de leiding gevende belasting technisch aftrekbaar waardoor het geschenk ook niet heel duur is. Het is dan vaak een goede investering en het zorgt ervoor dat je respect krijgt van je personeel. Er zijn natuurlijk meer gelegenheden wanneer een geschenk van toepassing is. Maar welke momenten zijn dit dan? Er zijn verschillende momenten wanneer dit van toepassing kan zijn. Kijk goed naar de gelegenheid en stem daar je geschenk op af.

Wanneer geef je een geschenk?

Met oud en nieuw kan je het personeel of je zakelijke klanten voorzien van een nieuwjaarsgeschenk bedrijven. Hierdoor bouw je ook een betere band op met je klanten of personeel. Ze zijn vaak verrast en erg blij op het moment dat ze zo een geschenk ontvangen. Vaak werken ze dan graag voor je en zetten ze net een stapje verder voor je als dit nodig zal zijn. Ook als er een jubileum is kan dit van toepassing. Als iemand weggaat bijvoorbeeld of als het bedrijf 10 jaar bestaat kan je als leidinggevende een jubileum bedrijf cadeau geven.

Op zoek naar de juiste partij?

Het is vaak erg lastig in het begin om de juiste partij te vinden die je kunnen voorzien van deze pakketten. Kijk daarom goed online naar de verschillende mogelijkheden en maak aan de hand van jouw behoeftes de beste keuze. Heb je eenmaal de juiste partij gevonden dan is het ook fijn om voor in de toekomst bij dezelfde partij deze pakketten af te nemen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je niet jaarlijks bezig bent met het uitzoeken van de juiste geschenken en dit geeft je meer rust en tijd om aan andere zaken te denken of te werken. 

 

- A word from our sposor -

spot_img

Lastig om personeel te vinden?