Als je een hip en origineel kraamcadeau voor een meisje moet uitzoeken voor je vriendin of zus, kan dat best wel lastig zijn, want het aanbod is tegenwoordig nogal overweldigend. Vooral als je zelf (nog) geen kind hebt en je gaat alleen bij baby’tjes op bezoek. Wat koop je dan? Met de volgende zes stappen vind jij het perfecte kraamcadeau meisje! Want waarom kies je voor een teddy rugzak? Dat lees je in dit artikel.

In zes stappen een hip kraamcadeau voor een meisje vinden

Als je een op babybezoek gaat wil je graag een leuk en origineel kraamcadeau geven, waar de ouders echt iets aan hebben. En dat is meteen de eerste stap: Kies een cadeau wat een moment vastlegt, wat nuttig is, handig is of wat de ouders zelf uit kunnen kiezen. Een herinneringscadeau kan bijvoorbeeld een klein naamarmbandje zijn, of een gipsafdruksetje, newborn shoot of fotoalbum. Een nuttig cadeau is bijvoorbeeld een luier bewaaretui, lepeltje of achteruitkijkspiegel. Daarnaast is het handig om een kraamcadeau voor het juiste geslacht te kopen. Koop bijvoorbeeld voor een meisje een mooie strik of accessoire. Voor een jongen kan je kiezen voor zijn eerste schoentjes of slofjes. Ook kan je kiezen voor een persoonlijk kraamcadeau met naam. Met zo'n cadeau raak je de ouders in het hart. Zo kun je houten speelgoed laten bedrukken met naam. Maar je kunt ook een knuffel laten bedrukken met naam, of een rompertje. Er is dus genoeg keuze! Als je gaat kijken naar kleuren voor het kraamcadeau, dan is het handig om naar het geslacht te kijken, dus roze of blauw, of kies juist voor neutrale kleuren. En als laatste tip: Ga op tijd op zoek naar een kraamcadeau, want er zit soms een levertijd op.

Kies voor een teddy rugzak als kraamcadeau

Je kunt als kraamcadeau ook een mooie teddy rugzak geven. Daar kun je een naam of tekst op laten borduren, waardoor het een makkelijk te herkennen kraamcadeau is. Een teddy rugzak is in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zoals beige en bruin. De tassen zijn super zacht en ze zijn al verkrijgbaar in babyformaat, waardoor het baby’tje al vanaf jonge leeftijd zijn eigen teddy rugzak heeft. Dit is ook voor de moeder gemakkelijk, want die hoeft de spullen van het kindje dan niet in haar eigen tas te verslepen.

- A word from our sposor -

spot_img

In deze zes stappen vind je het leukste kraamcadeau voor een pasgeboren meisje