Het is bijna weer zo ver, de Kerst komt er langzaam aan weer aan. Het is jouw taak om de Kerst dit jaar te organiseren bij jou thuis. Nu moet je inspiratie op gaan doen over welke snacks je op tafel wilt gaan zetten en wat absoluut niet. Dan moet je ook nog wat regelen voor het avondeten. Ga je weer iets heel speciaals in elkaar zetten of ga je voor een simpel recept, of koop je alles gewoon regelrecht vanuit de supermarkt? 

Snacks voor op de salontafel

Bedenk eerst of je een speciaal iets wilt gaan maken. Ben je van plan helemaal uitgebreid een aantal snacks op tafel te zetten en daarbij een heel diner te gaan koken? Of kies je voor één van de twee, of geen van beide? Voor alle bovenstaande opties moet je wel weten wat je neer wilt gaan zetten. Als snacks voor iedereen om te pakken kun je altijd die leuke kerstchocolade op een leuk blad neerleggen. En je hoeft er niet eens je huis voor uit, tegenwoordig kun je ook kerst chocolade bestellen. Ook zijn zuurstokjes altijd heel leuk, niet altijd even handig vanwege het plakkerig worden zodra ze na worden, dus die kun je ook zeker achterwege laten. Je kunt ook gaan voor de standaard borrelnootjes en chips, of de kaas, ui, augurk combinatie die veel mensen graag neerzetten. Je kunt het zo leuk maken als jij het maar wilt.

Diner

Heb je zin om een heel diner te koken? Ga er dan volledig voor, nodig lekker veel mensen uit en ga de hele dag heerlijk aan de kook. Kook verschillende soorten groenten, bak lekker veel vlees, een lekker stoofpeertje is ook nooit verkeerd. En als je houdt van koken kun je ze ook zelf maken om het nog leuker, en lekkerder, te maken.

Ben je niet zo van het kokkerellen dan is er ook altijd nog een bestel optie of een simpele alledaagse aardappelen, groente, vlees optie. En anders bestel je lekker Chinees, pizza, of patat ofzo. Ook kun je ervoor kiezen gewoon lekker uit eten te gaan als die mogelijkheid er is, is ook heerlijk en misschien wel net zo leuk.

Dessert

Dan kom je aan bij hetgeen waar de meeste mensen op wachten, het toetje. Wederom een kwestie van ga je all out, en maak je je eigen ijs, doe je er nog lekker wat fruit op om te garneren? Of koop je toch liever zo’n welbekende ijstaart? Gewoon een lekkere goedkope bak ijs met de 3 standaard smaken, aardbei, vanille en chocolade kan ook lekker zijn, maar koop je dan wel een bus slagroom om het nog net iets leuker te maken?

- A word from our sposor -

spot_img

Heerlijke dingen om op tafel te zetten met de Kerst