Als je leiding geeft aan een onderneming of misschien zelfs de eigenaar van een onderneming bent, dan weet je dat het voor werknemers erg belangrijk is dat ze in een hygiënische en opgeruimde ruimte werken. Dit is zeker niet alleen goed voor de gezondheid van je werknemers, maar ook voor de productiviteit van de werknemers. Bedrijfspanden moeten dus het liefst meerdere keren per week schoongemaakt worden. Hier kun je een schoonmaker voor in dienst nemen, maar is dat de beste keuze die je voor je bedrijf kan maken? Je vindt daar meer informatie over in dit artikel!

Waarom een schoonmaker in dienst nemen 

Zoals je inmiddels weet, is het voor je werknemers belangrijk dat ze in een hygiënische ruimte werken en moet het bedrijfspand dus regelmatig schoongemaakt worden. Eén van de keuzes die je op dit moment hebt, is het aannemen van een schoonmaker. Dit heeft voordelen, maar ook weer nadelen. De voordelen zijn dat je bedrijf altijd over een schoonmaker beschikt, er meer vertrouwen is in de schoonmaker, maar ook dat je bedrijf meer zekerheid heeft. Eén van de grootste nadelen van het aannemen van een schoonmaker is dat het voor een hoop extra administratief werk zorgt. 

Geen zorgen? Schakel een schoonmaakbedrijf in 

De beste keuze die je voor je onderneming kan maken, is het inschakelen van een schoonmaakbedrijf. Ondanks dat het de bedoeling is dat het bedrijfspand goed schoongemaakt wordt, is het niet de bedoeling dat de werknemers gestoord worden door de schoonmakers. Een schoonmaakbedrijf stuurt in de meeste gevallen een team naar je bedrijfspand toe voordat de werknemers er zijn of juist nadat de werknemers naar huis zijn gegaan. Dit team bestaat uit professionele schoonmakers die het liefst niets anders doen dan schoonmaken. Je kunt er dus zeker vanuit gaan dat je bedrijfspand spic en span is!

Kies voor een contract 

Voor jou of een van je werknemers is het erg vervelend om dagelijks of wekelijks contact te hebben met een schoonmaakbedrijf om de volgende schoonmaak in te plannen. Dit kost erg veel tijd en daarmee dus ook veel geld. Je kunt daarom het beste een contract afsluiten met een schoonmaakbedrijf en een duidelijke planning maken. Het gekozen schoonmaakbedrijf Haarlem weet daardoor precies wanneer zij jouw bedrijfspand kunnen gaan schoonmaken en houden zich daar dan ook altijd aan. Als je meer over een contract met een schoonmaakbedrijf wilt weten, is het aan te raden om contact op te nemen met verschillende schoonmaakbedrijven.

- A word from our sposor -

spot_img

Een bedrijfspand laten schoonmaken