Als je de gemiddelde zolders en kelders van Nederland bekijkt kunnen we concluderen dat iedereen last heeft van rommel. Spullen waar je geen afstand van wil doen of spullen waarvan je vergeten was dat ze bestonden. Alle spullen moeten worden opgeborgen. Op zolder, waar verder niemand komt, hoeft dit natuurlijk niet per se heel netjes, maar ik kan me voorstellen dat je in de woonkamer en op de slaapkamer op zoek bent naar een stijlvollere manier om spullen op te bergen. In deze blog geven we je een aantal stijlvolle opbergtips!

Lees hier alles over de draadmand

Een stalen draadmand wordt tegenwoordig veel gebruikt in de styling wereld. In de woonbladen zie je ze vol met sierkussentjes of zachte dekentjes. Door de grote gaten kun je er geen kleine prulletjes in kwijt. Het zou wel kunnen werken voor kussens, dekens, grootspeelgoed of tijdschriften.

Kartonnen dozen is erg handig

Iedereen heeft thuis wel kartonnen dozen liggen. Standaard dozen kopen is misschien een beetje saai. Je kunt ook dozen kopen met een patroontje. Er zijn heel veel verschillende patroontjes en kleuren verkrijgbaar. Voor een kinderkamer heb je dozen met dieren erop, en voor je kantoor hele simpele met leuke streepjes of stipjes. Je kunt met kartonnen dozen dus alle kanten op.

Plastic bakken gebruiken

Ik denk dat de meeste mensen ook wel bekend zijn met de plastic bak. Je hebt ze in verschillende kleuren, maar de meest bekende is denk ik wel de doorzichtige. Een doorzichtige bak is handig omdat je gelijk kunt zien wat er allemaal in zit, het nadeel hiervan is wel dat het sneller rommelig lijkt.

Rieten mand

Vooral in de landelijke stijl worden rietenmanden veel gebruikt. Rieten manden zijn leuk voor in een openkast of voor bovenop de kapstok. We kennen allemaal wel het knelpunt dat je in de winter alle mutsen, handschoenen en sjaals overal rondslingeren. Door een mand bovenop de kapstok te zetten met alle mutsen, sjaals en handschoenen zorg je ervoor dat de gang er weer netjes uitziet, en is alles ook weer makkelijk te vinden! Naast bovenop de kapstok is een rieten mand ook vaak gebruikt in een tv-meubel met open kasten. Zo is het de ideale opberger voor tijdschriften, spelletjes, games en toebehoren, ga zo maar door.

Zo zie je maar weer dat je ook op een stijlvolle manier je spullen kunt opbergen. Want zeg nou zelf, dat is toch veel leuker dan een simpele kartonnen doos? Daarnaast zorgt het ook voor meer overzicht.

- A word from our sposor -

spot_img

Opbergen in stijl