De Italianen staan bekend om goede koffie, lekker eten en natuurlijk ook mooie kleding. Als je kleding uit Europa draagt – en dan vooral uit Italië – sta je al snel bekend als de stijlvolle man of vrouw. Het is dan fijn als je kleding kan kopen van de hele luxe en dure merken. Alleen is het niet nodig om bakken met geld uit te geven als je gekleed wil gaan als een echte Italiaan(se). Mode uit dit land is ook zeker betaalbaar. Daarom vertellen wij je in dit artikel meer over onder andere de Giacomo jassen en de Rino en Pelle jas

Giacomo jassen

Giacomo is een label en maakt uitsluitend jassen. Het is een Nederlands merk, maar wel met de kwaliteit die je van Italiaanse kleding gewend bent. De Giacomo jassen hebben een luxe uitstraling. De ontwerpers maken de jassen met veel liefde en gebruiken daarvoor de beste materialen. De naam Giacomo komt van de bekende verleider Giacomo Girolamo Casanova. De ontwerper zegt dat je er verleidelijk uit zult zien, zodra je een Giacomo jas aantrekt. 

Rino en Pelle jas

Dit merk is opgericht in Nederland in 1987. Al heel wat jaren ligt de focus op het ontwerpen en maken van de mooiste leren jassen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Momenteel vind je ook mooie stoffen jassen in de collectie. Rino & Pelle is in die tijd uitgegroeid tot een internationaal merk. De kleding hangt bij maar liefst meer dan 1000 winkels wereldwijd in de schappen. Het merk raadt aan om de leren jassen goed te verzorgen, wil je er extra lang plezier van hebben. De stijl van een Rino & Pelle jas is te omschrijven als stoer en tijdloos. Als je het leer goed verzorgt, draag je de Rino en Pelle jas over 5 jaar nog, zonder dat je uit de toon valt. 

Broeken met een Italiaanse naam

Wil je die Italiaanse kwaliteit over je hele lichaam dragen? Denk dan vooral aan de broeken van Para Mi (Nederlandse vertaling: voor mij). De broeken van dit merk zijn comfortabel en hebben een mooie pasvorm. Alle exemplaren zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een eigenwijze look & feel. De broeken en jeans van Para Mi kun je bij elke gelegenheid dragen en of het nu om casual, zakelijk of feestelijk gaat, de broek past altijd! Er is dus altijd een broek van Para Mi voor jou. 

- A word from our sposor -

spot_img

Italiaanse Giacomo jassen: tijdloos trendy en betaalbare luxe