Het leasen van auto's is steeds populairder aan het worden. Meer en meer bedrijven kiezen er dan ook voor om een auto te leasen in plaats van het kopen van een auto. Wanneer je een auto moet aanschaffen zal je hierbij in een keer de aanschafprijs moeten gaan betalen. Voor veel bedrijven is dat geen aantrekkelijke optie. Ook voor de consumenten wordt het steeds lastiger om een auto nieuw te kopen. De bedragen voor de auto's zijn natuurlijk relatief hoog en daarnaast zal je hierdoor in één keer hoop geld moeten uitgeven. Door te kiezen voor het leasen van een auto zal dit niet hoeven. Hierbij kan je namelijk maandelijks betalen. Op deze wijze is het leasen van een auto op financieel vlak vaak aantrekkelijker voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Leasen 

Het leasen van een auto kan op verschillende manieren gedaan worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een auto te leasen als bedrijf, maar ook kan je een auto leasen als particulier. Er zijn bovendien diverse pakketten van het leasen waar je uit kan kiezen. Dankzij de verschillende opties is er vaak wel een geschikte variant te vinden om een auto te leasen. Wanneer je een auto gaat leasen is het tevens mogelijk om zelf te kiezen voor het type auto dat je wilt gaan rijden. Per variant van de auto zal het maandelijkse bedrag van het leasen natuurlijk verschillen. Op deze manier heb je zelf invloed op de kosten die je wilt maken voor het leasen van een auto. Binnen het maandelijkse bedrag dat je betaalt voor de lease auto zullen vaak de nodige kosten, zoals de verzekering en de belasting inbegrepen zitten.

 

Zakelijk 

Wanneer je een auto met je onderneming wil leasen kan dat op financieel vlak een goede zet zijn. Als je daarnaast toch al op zoek was naar een auto voor de zaak is het zeker de moeite waard om te kijken naar de opties van het leasen. Zowel voor grote bedrijven als voor zelfstandigen kan het een goede keuze zijn om te kiezen voor een leaseauto. Zakelijk leasen is er in verschillende soorten en maten, hierdoor vind je meestal een passende optie voor jouw situatie. Door te kiezen voor een financial lease kan je een auto leasen voor een maandelijks vast bedrag. Dit bedrag zal je voor een bepaalde periode gaan betalen. Het fijne van een financial lease is dat je aan het einde van deze termijnen de auto in het bezit zal hebben. Hierdoor ga je van lease auto naar een eigen auto.

- A word from our sposor -

spot_img

Een auto voor de onderneming kan je het beste zakelijk leasen